Creturner Group aktie – information och data om aktien

Creturner Group består av en koncern med tre bolag. Dotterbolaget Creturner International har utvecklat en metod för att klimatkompensera verksamheter. Metoden innebär att restbiomassa omvandlas till grundämnet kol och deponeras för att minska CO2 i atmosfären. Den digitala delen inom Creturner Group är i ett beräkningsbolag för HPC – uthyrd datakapacitet. Fastighetsförvaltning sker i dotterbolaget Zinkhus. Bolaget har anläggningar i Sverige med egen energitillverkning och har huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Creturner Group på Avanza och Nordnet:
2935 st

Noterad på:
Nordic SME Nordic SME Sweden

Utdelning

Creturner Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Creturner Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Creturner Group

Besök bolagets hemsida

Creturner Group på Avanza – se aktiekurs idag

Creturner Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Creturner Group.

Creturner Group hos Nordnet

Creturner Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Creturner Group.

v13

Lämna en kommentar