En beachflagga gör att din verksamhet syns!

I samarbete med skiltex.se

Om du är ute efter en bra reklamprodukt som gör att din verksamhet syns på bästa sätt, se till att satsa på en beachflagga. Beachflaggor gör att din verksamhet syns på håll och det ger dig bra reklam! En smart sak du bör göra när du ska köpa beachflaggor är att välja ett ställe där du kan vara med och påverka hur de ska se ut. Att sätta din logotyp på eller eget tryck gör att du får en flagga unik för just dig.

Beachflaggor kommer i olika modeller, färger, former och storlekar. Hur de sätts upp kan även det variera, beroende på vad som passar bäst. Även om denna typ av flagga från början mest syntes på stränder, så är de idag mycket vanliga att se utanför och i butiker, på mässor, utställningar och events. Beachflaggor vajar i vinden och uppmärksammar på att här finns det något.

Använd dig av flera beachflaggor

Om du är osäker på hur bra det kommer att gå med denna typ av reklam så kan du så klart välja att bara köpa en och testa, men det är inte fel att ha många av dem! Du kan då välja olika former, färger och modeller för att kunna placera dem på olika platser. Beachflaggor finns idag i olika höjder, så se till att välja rätt för din verksamhet. Formen på själva flaggan varierar även den, så fundera på vad som passar dig. Se till att också köpa fötter för dina flaggor. Dessa finns i olika varianter beroende på vad det är för underlag som flaggan ska stå på.

Se till så att du kan vara med och designa hur din flagga för beachen ska se ut, särskilt om du vill ha din logga eller en viss text på den eller om det ska vara ett särskilt motiv. Ett bra ställe där du kan hitta bra beachflaggor, det är Skiltex. Kika gärna in hos dem!

Lämna en kommentar