Vitrolife – information och data om aktien

Vitrolife är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter inom fertilitetsbehandling. Bolagets produkter säljs på global nivå, huvudsakligen inom Europa, Nordamerika och Asien och innefattar analys av embryon, kylningsprodukter, lasersystem, samt ett utbud av oljor som används i fertilitetsprocessen. En del av projekten utförs även i samarbete med övriga aktörer på marknaden. Bolaget grundades under 1994 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Antal ägare av Vitrolife på Avanza och Nordnet:
14868 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Vitrolife har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Vitrolife

Carnegie sänker riktkursen för Vitrolife till 400 kronor (441), upprepar köp 

DNB sänker riktkursen för Vitrolife till 340 kronor (410), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

Vitrolife på Avanza – se aktiekurs idag

Vitrolife går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Vitrolife.

Vitrolife hos Nordnet

Vitrolife går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Vitrolife.

v12