VibroSense Dynamics B – information och data om aktien

Vibrosense Dynamics är verksamt inom medicinteknik. Bolaget utvecklar produkter och tjänster för diagnostikstöd vid nervskador i händer och fötter. Produkterna mäter och kvantifierar förmågan att känna vibrationer i huden, och används av vårdgivare för att kunna anpassa behandlingen eller sätta in förebyggande åtgärder vid potentiella nervskador. Bolagets kunder består huvudsakligen av diabetesmottagningar, sjukhus, vårdcentraler och forskningsinstitut.

Antal ägare av VibroSense Dynamics B på Avanza och Nordnet:
1642 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

VibroSense Dynamics B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för VibroSense Dynamics B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för VibroSense Dynamics B

Besök bolagets hemsida

VibroSense Dynamics B på Avanza – se aktiekurs idag

VibroSense Dynamics B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för VibroSense Dynamics B.

VibroSense Dynamics B hos Nordnet

VibroSense Dynamics B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för VibroSense Dynamics B.

v12

Lämna en kommentar