Trianon B – information och data om aktien

Trianon är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget är idag specialiserat inom förvaltning och vidareutveckling av diverse fastighetsbestånd. Störst andel av beståndet består av bostads-, handels-, kontors- och samhällsfastigheter runtom den nordiska marknaden. Visionen är att vara en aktör som äger, förvaltar och utvecklar både bostadshus samt större kommersiella fastigheter. Bolaget kom till under 2016 och huvudkontoret ligger i Malmö.

Antal ägare av Trianon B på Avanza och Nordnet:
2130 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Trianon B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Trianon B

Carnegie höjer riktkursen för Trianon till 25 kronor (20), upprepar behåll

Handelsbanken Capital Markets sänker sin långsiktiga rekommendation, på tre års sikt, för Trianon till underperform från market perform. Riktkursen är fortsatt 25 kronor.

Carnegie sänker riktkursen för Trianon till 20 kronor (25), upprepar behåll

Handelsbanken Capital Markets höjer den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för Trianon till köp, från behåll.

Besök bolagets hemsida

Trianon B på Avanza – se aktiekurs idag

Trianon B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Trianon B.

Trianon B hos Nordnet

Trianon B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Trianon B.

v12

Lämna en kommentar