Transtema Group aktie – information och data om aktien

Transtema levererar nätverks- och kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder design, byggnation, drift och underhåll av kommunikationsnät samt tekniska konsulttjänster till teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Bolaget är verksamt inom hela värdekedjan, från projektering, design och byggnation, till drift och underhåll. Bolaget är även återförsäljare av nätverksutrustning. Transtema grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Mölndal.

Antal ägare av Transtema Group på Avanza och Nordnet:
4790 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Transtema Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Transtema Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Transtema Group

Besök bolagets hemsida

Transtema Group på Avanza – se aktiekurs idag

Transtema Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Transtema Group.

Transtema Group hos Nordnet

Transtema Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Transtema Group.

v13

Lämna en kommentar