Tangiamo Touch Technology – information och data om aktien

Tangiamo Touch Technology är ett teknikbolag. Bolaget arbetar med tillämpningar av sensorteknologi inom Gaming, där patent innehas inom touch teknologi och visuell identifiering. Inom touch appliceras tekniken för styrning av system som exempelvis elektroniska spelbord. Visuell identifiering används för att läsa ut värden och former för hel- och halvautomatiska spel. Produkterna finns installerade på kasinon, spelhallar och kryssningsfartyg på global nivå.

Antal ägare av Tangiamo Touch Technology på Avanza och Nordnet:
2454 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Tangiamo Touch Technology har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Tangiamo Touch Technology

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Tangiamo Touch Technology

Besök bolagets hemsida

Tangiamo Touch Technology på Avanza – se aktiekurs idag

Tangiamo Touch Technology går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Tangiamo Touch Technology.

Tangiamo Touch Technology hos Nordnet

Tangiamo Touch Technology går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Tangiamo Touch Technology.

v12

Lämna en kommentar