Systemair – information och data om aktien

Systemair är specialiserat inom ventilationslösningar. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som används för att transportera värme, kyla och luft i större byggnader. Produkterna marknadsförs under ett flertal varumärken där de mer kända inkluderar Systemair och VEAB. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Skinnskatteberg.

Antal ägare av Systemair på Avanza och Nordnet:
4430 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Systemair har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Systemair

DNB sänker riktkursen för Systemair till 70 kronor (75), upprepar behåll

DNB Markets höjer riktkursen för Systemair till 70 kronor från 62 kronor. Rekommendationen behåll upprepas

Handelsbanken sänker kortsiktigt råd för Systemair till behåll (köp)

Handelsbanken Capital Markets sänker den kortsiktiga rekommendationen, på tre månaders sikt, för Systemair till behåll från tidigare köp.

Jefferies sänker riktkursen för Systemair till 70 kronor (85), upprepar behåll

Handelsbanken Capital Markets höjer sin kortsiktiga rekommendation, på tre månaders sikt, för Systemair till köp från behåll.

Besök bolagets hemsida

Systemair på Avanza – se aktiekurs idag

Systemair går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Systemair.

Systemair hos Nordnet

Systemair går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Systemair.

v12

Lämna en kommentar