Svenska Nyttobostäder Pref – information och data om aktien

Svenska Nyttobostäder är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar fastigheter med huvudsakligen kvadrat- och klimatsmarta lägenheter för mindre hushåll. Beståndet finns i Storstockholm i nära anslutning till allmänna kommunikationer. Lägenheterna hyrs bland annat ut till skolor, sjukvård och företag. Bolagets vision är att fylla behovet av bostäder för mindre hushåll till priser som alla med inkomst ska ha råd med.

Antal ägare av Svenska Nyttobostäder Pref på Avanza och Nordnet:
121 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Svenska Nyttobostäder Pref har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Svenska Nyttobostäder Pref

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Svenska Nyttobostäder Pref

Besök bolagets hemsida

Svenska Nyttobostäder Pref på Avanza – se aktiekurs idag

Svenska Nyttobostäder Pref går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Svenska Nyttobostäder Pref.

Svenska Nyttobostäder Pref hos Nordnet

Svenska Nyttobostäder Pref går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Svenska Nyttobostäder Pref.

v12

Lämna en kommentar