Svenska Aerogel Holding aktie – information och data om aktien

Svenska Aerogel Holding är en koncern inom den industriella sektorn. Bolaget fokuserar på lösningar inom materialteknik med produkter som används för isolering, färg och ytskikt. Den patenterade tekniken baseras på materialet Quartzene, ett alternativ till den traditionella aerogelen, en gel som fylls med luft och som används inom exempelvis gasfiltrering och isolation. Bolaget grundades under 2000 och har sitt huvudkontor i Gävle.

Antal ägare av Svenska Aerogel Holding på Avanza och Nordnet:
5627 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Svenska Aerogel Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Svenska Aerogel Holding

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Svenska Aerogel Holding

Besök bolagets hemsida

Svenska Aerogel Holding på Avanza – se aktiekurs idag

Svenska Aerogel Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Svenska Aerogel Holding.

Svenska Aerogel Holding hos Nordnet

Svenska Aerogel Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Svenska Aerogel Holding.

v13

Lämna en kommentar