Stockwik Förvaltning aktie – information och data om aktien

Stockwik Förvaltning är ett investmentbolag. Bolagets affärsidé är att driva en långsiktig verksamhet där mindre bolag förvärvas med intentionen att behålla och vidareutveckla dessa tillväxtbolag. Idag investerar bolaget primärt i en portfölj av kvalitetsbolag. Inom bolaget återfinns en kompetens i form av affärsnätverk, bemanning och erfarenhet inom arbetsområdet, där verksamheten drivs via ägande samt styrelserepresentation. Bolagets huvudkontor ligger i Täby.

Antal ägare av Stockwik Förvaltning på Avanza och Nordnet:
5736 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Stockwik Förvaltning har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Stockwik Förvaltning

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Stockwik Förvaltning

Besök bolagets hemsida

Stockwik Förvaltning på Avanza – se aktiekurs idag

Stockwik Förvaltning går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Stockwik Förvaltning.

Stockwik Förvaltning hos Nordnet

Stockwik Förvaltning går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Stockwik Förvaltning.

v13

Lämna en kommentar