Stenhus Fastigheter i Norden – information och data om aktien

Stenhus Fastigheter i Norden är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar över ett brett utbud av fastighetsbestånd. Fastigheterna består huvudsakligen av kommersiella- och offentliga fastigheter. Visionen är att långsiktigt äga fastigheterna med fokus på förvaltning och vidareutveckling, där störst koncentration återfinns runtom Storstockholmsområdet. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Stenhus Fastigheter i Norden på Avanza och Nordnet:
5387 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Stenhus Fastigheter i Norden har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Stenhus Fastigheter i Norden

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Stenhus Fastigheter i Norden

Besök bolagets hemsida

Stenhus Fastigheter i Norden på Avanza – se aktiekurs idag

Stenhus Fastigheter i Norden går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Stenhus Fastigheter i Norden.

Stenhus Fastigheter i Norden hos Nordnet

Stenhus Fastigheter i Norden går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Stenhus Fastigheter i Norden.

v12