Starbreeze B – information och data om aktien

Starbreeze är en utvecklare, skapare, förläggare och distributör av PC och konsolspel för den globala spelmarknaden. Med varumärket PAYDAY™ i centrum utvecklar Starbreeze spel baserat på egna och andras varumärken, både internt och i samarbete med externa spelutvecklare. Starbreeze använder en ’Games as a Service’-modell, med kontinuerliga släpp av tilläggspaket och uppdateringar till sina spel. Störst verksamhet återfinns i Europa. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Antal ägare av Starbreeze B på Avanza och Nordnet:
27765 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Starbreeze B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Starbreeze B

Finländska analyshuset Inderes har sänkt rekommendationen för Starbreeze till minska, från öka, och upprepar riktkursen 1:15 kronor.

Besök bolagets hemsida

Starbreeze B på Avanza – se aktiekurs idag

Starbreeze B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Starbreeze B.

Starbreeze B hos Nordnet

Starbreeze B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Starbreeze B.

v12

Lämna en kommentar