Sprint Bioscience – information och data om aktien

Sprint Bioscience är ett forskningsbolag. Bolaget utvecklar läkemedelskandidater som enskilt eller i kombination med andra läkemedel kan bekämpa cancer. Bolaget har en portfölj av projekt som är inriktade på att angripa delar av cancercellers processer. Bolagets affärsmodell bygger på att arbeta med en projektportfölj och att utveckla projekt parallellt i preklinisk fas för att därefter ingå licensavtal med den globala läkemedelsindustrin. Bolaget grundades 2009 och har huvudkontor i Huddinge.

Antal ägare av Sprint Bioscience på Avanza och Nordnet:
2605 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Sprint Bioscience har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Sprint Bioscience

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Sprint Bioscience

Besök bolagets hemsida

Sprint Bioscience på Avanza – se aktiekurs idag

Sprint Bioscience går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sprint Bioscience.

Sprint Bioscience hos Nordnet

Sprint Bioscience går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sprint Bioscience.

v12

Lämna en kommentar