Sound Dimension – information och data om aktien

Sound Dimension är verksamt inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserat inom utveckling av teknologiska lösningar som kombinerar ljudteknologi och artificiell intelligens. Bolagets målsättning är att göra det möjligt att ansluta högtalare – oavsett modell, märke, ålder, till en enhetlig ljudupplevelse, styrd av en app och med hjälp av AI. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2013 och har sitt huvudkontor i Karlstad.

Antal ägare av Sound Dimension på Avanza och Nordnet:
557 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Sound Dimension har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Sound Dimension

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Sound Dimension

Besök bolagets hemsida

Sound Dimension på Avanza – se aktiekurs idag

Sound Dimension går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sound Dimension.

Sound Dimension hos Nordnet

Sound Dimension går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sound Dimension.

v12

Lämna en kommentar