Smoltek – information och data om aktien

Smoltek är ett teknikbolag som tillhandahåller en teknologi som möjliggör växt av nanostrukturer på olika material (substrat) på ett kontrollerat sätt. Bolagets nanostrukturtillverkningsteknik kan användas inom flera industrisektorer. Kunderna återfinns inom den globala processindustrin och halvledare. Produkterna som bolaget utvecklar används inom produktionen av fossilfri vätgas och för att ytterligare miniatyrisera mikrochip. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Antal ägare av Smoltek på Avanza och Nordnet:
2773 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Smoltek har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Smoltek

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Smoltek

Besök bolagets hemsida

Smoltek på Avanza – se aktiekurs idag

Smoltek går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Smoltek.

Smoltek hos Nordnet

Smoltek går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Smoltek.

v12

Lämna en kommentar