SMART VALOR SDB – information och data om aktien

Smart Valor är verksamma inom blockchain-teknik. Bolaget erbjuder handel, mäkleri, förvaring och diskretionär tillgångsförvaltning till sina kunder. Plattformen innehåller flertalet digitala tillgångar inom kryptovalutor, blockchain-protokoll, DeFi och metaverse-tillgångar. Utöver erbjuder bolaget ett API-baserat Crypto-as-a-Service-erbjudande inriktat på att göra det möjligt för banker och fintech-företag att erbjuda digitala tillgångar till sina kunder.

Antal ägare av SMART VALOR SDB på Avanza och Nordnet:
480 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

SMART VALOR SDB har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för SMART VALOR SDB

Vi har inga registrerade köprekommendationer för SMART VALOR SDB

Besök bolagets hemsida

SMART VALOR SDB på Avanza – se aktiekurs idag

SMART VALOR SDB går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SMART VALOR SDB.

SMART VALOR SDB hos Nordnet

SMART VALOR SDB går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SMART VALOR SDB.

v12

Lämna en kommentar