Sivers Semiconductors aktie – information och data om aktien

Sivers Semiconductors är ett teknikbolag som säljer chip och integrerade moduler. Bolaget utvecklar RF-chip och antenner för avancerade 5G system till data- och telekommunikationsnät. Utöver tillverkar bolaget halvledarbaserade optiska produkter till optiska fibernät, sensorer och optisk trådlödskommunikation (Li-Fi). Lösningarna används exempelvis inom fiber till hemmet, i datacenters, säkerhetslösningar samt i fordon. Huvudkontoret ligger i Kista.

Antal ägare av Sivers Semiconductors på Avanza och Nordnet:
19677 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Sivers Semiconductors har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Sivers Semiconductors

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Sivers Semiconductors

Besök bolagets hemsida

Sivers Semiconductors på Avanza – se aktiekurs idag

Sivers Semiconductors går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sivers Semiconductors.

Sivers Semiconductors hos Nordnet

Sivers Semiconductors går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Sivers Semiconductors.

v13

Lämna en kommentar