SensoDetect – information och data om aktien

SensoDetect är verksamt inom hälsovårdssektorn. Bolaget är specialiserade inom utveckling av medicinsk utrustning som används för att analysera hur en patients hjärna reagerar på ljudstimulans. Tekniken används inom psykiatrin för att urskilja potentiella psykiska sjukdomar. Produkten består av elektroder som fästs på patientens huvud som sedan analyserar hjärnaktiviteten. Resultaten jämförs mot en databas för vidare analys. SensoDetect grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Lund.

Antal ägare av SensoDetect på Avanza och Nordnet:
1726 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

SensoDetect har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för SensoDetect

Vi har inga registrerade köprekommendationer för SensoDetect

Besök bolagets hemsida

SensoDetect på Avanza – se aktiekurs idag

SensoDetect går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SensoDetect.

SensoDetect hos Nordnet

SensoDetect går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SensoDetect.

v12

Lämna en kommentar