Scandinavian ChemoTech B – information och data om aktien

Scandinavian ChemoTech är ett forsknings- och utvecklingsbolag som har tagit fram teknologin Tumörspecifik Elektroporation – TSE™ för behandling av olika cancerformer. Teknologin innebär att man skickar elektroniska pulser till det behandlade området och öppnar tumörcellernas membran för att nå deras DNA.. Utöver sin verksamhet i Sverige är bolaget även aktivt i Sydostasien och Indien. Scandinavian ChemoTech grundades 2015 och har sitt huvudkontor i Lund.

Antal ägare av Scandinavian ChemoTech B på Avanza och Nordnet:
2738 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Scandinavian ChemoTech B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Scandinavian ChemoTech B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Scandinavian ChemoTech B

Besök bolagets hemsida

Scandinavian ChemoTech B på Avanza – se aktiekurs idag

Scandinavian ChemoTech B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Scandinavian ChemoTech B.

Scandinavian ChemoTech B hos Nordnet

Scandinavian ChemoTech B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Scandinavian ChemoTech B.

v12