SaveLend Group aktie – information och data om aktien

SaveLend Group är ett fintechbolag verksamt inom kreditmarknaden. Bolagets produkter och tjänster vänder sig till privata och institutionella investerare som söker direktinvesteringar i krediter. Investeringsplattformen gör det möjligt för olika typer av investerare att få exponering mot olika former av krediter såsom företags- och konsumentkrediter samt fakturaköp. Bolaget är verksamt i Europa. SaveLend Group grundades år 2014 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av SaveLend Group på Avanza och Nordnet:
2486 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

SaveLend Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för SaveLend Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för SaveLend Group

Besök bolagets hemsida

SaveLend Group på Avanza – se aktiekurs idag

SaveLend Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SaveLend Group.

SaveLend Group hos Nordnet

SaveLend Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SaveLend Group.

v13

Lämna en kommentar