Samhällsbyggnadsbo. i Norden B aktie – information och data om aktien

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden äger och förvaltar bostads- och samhällsfastigheter. Visionen är att långsiktigt äga fastigheterna med fokus på förvaltning och vidareutveckling, där renovering och ombyggnation står för större delen av verksamheten. Störst andel av fastighetsinvesteringarna återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades 2016 och har tidigare rötter inom Effnet-koncernen. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Antal ägare av Samhällsbyggnadsbo. i Norden B på Avanza och Nordnet:
193712 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Samhällsbyggnadsbo. i Norden B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Samhällsbyggnadsbo. i Norden B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Samhällsbyggnadsbo. i Norden B

Besök bolagets hemsida

Samhällsbyggnadsbo. i Norden B på Avanza – se aktiekurs idag

Samhällsbyggnadsbo. i Norden B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Samhällsbyggnadsbo. i Norden B.

Samhällsbyggnadsbo. i Norden B hos Nordnet

Samhällsbyggnadsbo. i Norden B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Samhällsbyggnadsbo. i Norden B.

v13

Lämna en kommentar