SaltX Technology Holding B – information och data om aktien

SaltX Technology är ett svenskt greentech-bolag som utvecklar och marknadsför hållbar elektrifieringsteknik riktat mot den industriella sektorn. Tekniklösningarna avser att ersätta industrins beroende av fossila bränslen för industriprocesser. Företaget bedriver verksamhet inom storskaliga energilagringslösningar och elektrifieringsteknik för främst kalk- och cementindustrin. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av SaltX Technology Holding B på Avanza och Nordnet:
21922 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

SaltX Technology Holding B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för SaltX Technology Holding B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för SaltX Technology Holding B

Besök bolagets hemsida

SaltX Technology Holding B på Avanza – se aktiekurs idag

SaltX Technology Holding B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SaltX Technology Holding B.

SaltX Technology Holding B hos Nordnet

SaltX Technology Holding B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för SaltX Technology Holding B.

v12

Lämna en kommentar