RightBridge Ventures Group aktie – information och data om aktien

RightBridge Ventures Group är ett investmentbolag. Bolaget är en ägare samt förvaltare av en portfölj av tillväxtbolag runtom den globala marknaden, där investeringen huvudsakligen återfinns inom e-sport- och gamingbranschen, digital media och web 3.0 med målet att skapa ett ekosystem som söker synergier kring intäkter, marknadsföring, försäljning, kundförvärv och teknologier. Bolagets vision är att skapa långsiktig avkastning och att driva affärsutveckling inom vardera investering.

Antal ägare av RightBridge Ventures Group på Avanza och Nordnet:
3169 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

RightBridge Ventures Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för RightBridge Ventures Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för RightBridge Ventures Group

Besök bolagets hemsida

RightBridge Ventures Group på Avanza – se aktiekurs idag

RightBridge Ventures Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för RightBridge Ventures Group.

RightBridge Ventures Group hos Nordnet

RightBridge Ventures Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för RightBridge Ventures Group.

v13

Lämna en kommentar