Readly International aktie – information och data om aktien

Readly är verksamma inom mediebranschen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av digitala abonnemangstjänster, där plattformen sammankopplar ett flertal förlag och utgivare på global nivå. Användarna består huvudsakligen av privata aktörer som signar upp sig via prenumeration för att vidare få ta del av dagstidningar, magasiner, reportage, intervjuer och olika skildringar i mobilanpassat format. Bolaget innehar störst närvaro inom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Readly International på Avanza och Nordnet:
2220 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Readly International har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Readly International

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Readly International

Besök bolagets hemsida

Readly International på Avanza – se aktiekurs idag

Readly International går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Readly International.

Readly International hos Nordnet

Readly International går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Readly International.

v13

Lämna en kommentar