Ratos A – information och data om aktien

Ratos är en bolagsgrupp som har som affärsidé att förvärva och utveckla främst onoterade bolag i Norden. Ratos har en aktiv ägarfilosofi med styrelserepresentation och en långsiktig ägarhorisont. Visionen är att skapa värde åt aktieägarna genom att bygga långsiktigt lönsamma och därmed hållbara bolag. Ratos investeringar och innehav är i huvudsak uppdelade i affärsområdena Construction & Services, Industry och Consumer. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Ratos A på Avanza och Nordnet:
4559 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Ratos A har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Ratos A

Pareto Securities sänker riktkursen för Ratos till 60 kronor (65), upprepar köp

Handelsbanken Capital Markets sänker sin långsiktiga rekommendation, på tre års sikt, för Ratos till market perform från outperform. Riktkursen är 57 kronor.

Pareto Securities sänker riktkursen för Ratos till 48 kronor (60), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

Ratos A på Avanza – se aktiekurs idag

Ratos A går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Ratos A.

Ratos A hos Nordnet

Ratos A går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Ratos A.

v12

Lämna en kommentar