RanLOS B – information och data om aktien

RanLOS är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar och säljer testsystem för att mäta kvalité på bland annat antenner och kommunikationssystem och riktar sig främst mot sektorerna Automotive och Telekom. RanLOS erbjuder en nyckelfärdig lösning som består av hårdvara och mjukvara och kan testa alla relevanta standarder såsom 4G, 5G och wifi. Verksamheten drivs globalt med återförsäljare i Europa, Asien och USA. Bolaget grundades 2016 och har sitt ursprung från Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Antal ägare av RanLOS B på Avanza och Nordnet:
543 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

RanLOS B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för RanLOS B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för RanLOS B

Besök bolagets hemsida

RanLOS B på Avanza – se aktiekurs idag

RanLOS B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för RanLOS B.

RanLOS B hos Nordnet

RanLOS B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för RanLOS B.

v12

Lämna en kommentar