QuiaPEG Pharmaceuticals Hold – information och data om aktien

QuiaPEG Pharmaceuticals är verksamt inom medicinteknik. Bolaget har utvecklat en teknologisk plattform som används för att utveckla befintliga läkemedel. Tekniken kopplar samman vattenlösliga polymer med läkemedlet och som används för att strukturera diverse egenskaper hos biologiska läkemedel som huvudsakligen berör stabilitet och motståndskraft. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Antal ägare av QuiaPEG Pharmaceuticals Hold på Avanza och Nordnet:
2366 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

QuiaPEG Pharmaceuticals Hold har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för QuiaPEG Pharmaceuticals Hold

Vi har inga registrerade köprekommendationer för QuiaPEG Pharmaceuticals Hold

Besök bolagets hemsida

QuiaPEG Pharmaceuticals Hold på Avanza – se aktiekurs idag

QuiaPEG Pharmaceuticals Hold går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för QuiaPEG Pharmaceuticals Hold.

QuiaPEG Pharmaceuticals Hold hos Nordnet

QuiaPEG Pharmaceuticals Hold går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för QuiaPEG Pharmaceuticals Hold.

v12

Lämna en kommentar