Quartiers Properties Pref – information och data om aktien

Quartiers Properties är ett investmentbolag som förvärvar, utvecklar och förvaltar semesterbostäder i Spanien. Affärsidén är att investera i fastigheter med långsiktig potential, samt att som investerare driva en långsiktig förvaltning med god avkastning över tid. Genom en strategi att investera i spanska fastigheter uppnås en exponering gentemot den spanska marknaden. Bolaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor beläget i Stockholm.

Antal ägare av Quartiers Properties Pref på Avanza och Nordnet:
886 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Quartiers Properties Pref har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Quartiers Properties Pref

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Quartiers Properties Pref

Besök bolagets hemsida

Quartiers Properties Pref på Avanza – se aktiekurs idag

Quartiers Properties Pref går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Quartiers Properties Pref.

Quartiers Properties Pref hos Nordnet

Quartiers Properties Pref går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Quartiers Properties Pref.

v12

Lämna en kommentar