Qlucore – information och data om aktien

Qlucore är verksamt inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserat inom utveckling av 3d-visualisering. Programvaran är egenutvecklad och används huvudsakligen för att identifiera och analysera strukturer och mönster. Mjukvaran gör det möjligt för användaren att utforska och analysera stora datamängder, interaktivt och i realtid med användning av en vanlig dator. Kunderna består av företagskunder verksamma inom forskning och diagnostik. Qlucore grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Lund.

Antal ägare av Qlucore på Avanza och Nordnet:
437 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Qlucore har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Qlucore

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Qlucore

Besök bolagets hemsida

Qlucore på Avanza – se aktiekurs idag

Qlucore går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Qlucore.

Qlucore hos Nordnet

Qlucore går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Qlucore.

v12

Lämna en kommentar