Prolight Diagnostics aktie – information och data om aktien

Prolight Diagnostics utvecklar testsystem inom POCT (Point of care testning). Testerna används utanför sjukhuslaboratorium för att möjliggöra snabba bedömningar av patienters hälsa. Bolagets POCT-Plattform är i utveckling med avsikt att mäta flera biomarkörer samtidigt. En viktig del i arbetet är således att korta ner tiden för provresultaten, särskilt viktigt för patienter med hjärtbesvär. Bolaget grundades år 1999 och har sitt huvudkontor i Lund.

Antal ägare av Prolight Diagnostics på Avanza och Nordnet:
6709 st

Noterad på:
Nordic SME Nordic SME Sweden

Utdelning

Prolight Diagnostics har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Prolight Diagnostics

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Prolight Diagnostics

Besök bolagets hemsida

Prolight Diagnostics på Avanza – se aktiekurs idag

Prolight Diagnostics går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Prolight Diagnostics.

Prolight Diagnostics hos Nordnet

Prolight Diagnostics går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Prolight Diagnostics.

v13

Lämna en kommentar