Pharmacolog i Uppsala B – information och data om aktien

Pharmacolog i Uppsala är verksamt inom hälsovård. Bolaget erbjuder säkerhetslösningar anpassat för aktörer inom sjukvården. Tjänsterna används för administration av intravenös medicin för att förhindra vanliga administrationsfel, vilket är av betydelse vid behandling av cancer och allvarliga sjukdomar. Viktiga faktorer som beaktas vid behandlingen inkluderar sterilitet, koncentration och rekommendationer. Bolaget etablerades under 2007 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Antal ägare av Pharmacolog i Uppsala B på Avanza och Nordnet:
1869 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Pharmacolog i Uppsala B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Pharmacolog i Uppsala B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Pharmacolog i Uppsala B

Besök bolagets hemsida

Pharmacolog i Uppsala B på Avanza – se aktiekurs idag

Pharmacolog i Uppsala B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Pharmacolog i Uppsala B.

Pharmacolog i Uppsala B hos Nordnet

Pharmacolog i Uppsala B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Pharmacolog i Uppsala B.

v12

Lämna en kommentar