Permascand Top Holding – information och data om aktien

Permascand Top Holding är ett utvecklings- och tillverkningsbolag specialiserade på elektrokemiska lösningar. Bolagets produkter är baserade på egenutvecklade katalytiska beläggningar, elektroder och elektrokemiska celler och används för applikationer inom miljöteknik. Kunderna återfinns globalt inom ett flertal sektorer, med störst inriktning mot den marina sektorn. Bolaget grundades 1971 och har sitt huvudkontor i Ljungaverk.

Antal ägare av Permascand Top Holding på Avanza och Nordnet:
2912 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Permascand Top Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Permascand Top Holding

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Permascand Top Holding

Besök bolagets hemsida

Permascand Top Holding på Avanza – se aktiekurs idag

Permascand Top Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Permascand Top Holding.

Permascand Top Holding hos Nordnet

Permascand Top Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Permascand Top Holding.

v12