Permascand Top Holding aktie – information och data om aktien

Permascand är en oberoende teknikdriven tillverkare av elektrokemiska lösningar baserade på egenutvecklade katalytiska beläggningar för miljöteknikapplikationer inom bland annat framställning av grön vätgas, litium och vattenrening. Bolaget levererar elektroder, elektrokemiska celler och eftermarknadstjänster till flera olika branscher. Forsknings- och utvecklingsverksamhet och produktion drivs från huvudkontoret i Ljungaverk och säljorganisationer finns i Sverige, Tyskland och Nordamerika.

Antal ägare av Permascand Top Holding på Avanza och Nordnet:
470 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Permascand Top Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Permascand Top Holding

Carnegie sänker riktkursen för Permascand till 18 kronor (27), upprepar behåll

Besök bolagets hemsida

Permascand Top Holding på Avanza – se aktiekurs idag

Permascand Top Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Permascand Top Holding.

Permascand Top Holding hos Nordnet

Permascand Top Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Permascand Top Holding.

v13

Lämna en kommentar