OptiCept Technologies – information och data om aktien

OptiCept Technologies förser livsmedels-och växtindustrin med teknologiska lösningar som används för att öka hållbarheten för diverse råvaror. Bolaget arbetar med biologiska processer som ger en ökad extraktion ur råvaran, minskat avfall samt bibehållen smak, doft, färg, näringsinnehåll. Bolaget har en patenterad teknologi inom PEF (pulsed electric field) och VI (Vacuum Infusion). Bolaget säljer sina produkter på en global nivå och har sitt huvudkontor i Lund.

Antal ägare av OptiCept Technologies på Avanza och Nordnet:
9115 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

OptiCept Technologies har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för OptiCept Technologies

Vi har inga registrerade köprekommendationer för OptiCept Technologies

Besök bolagets hemsida

OptiCept Technologies på Avanza – se aktiekurs idag

OptiCept Technologies går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för OptiCept Technologies.

OptiCept Technologies hos Nordnet

OptiCept Technologies går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för OptiCept Technologies.

v12

Lämna en kommentar