Obducat PREF B aktie – information och data om aktien

Obducat är en global leverantör av litografilösningar inom nanoimprint, ytbeläggnings och våtprocessningsteknik. Bolaget utvecklar och levererar teknologi, produkter, processer samt produktionsservice för tillverkning och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducats produkter och tjänster används inom LED och display-, optik och fotonik-, MEMS och sensor-industrierna samt inom kraft- och högfrekvenselektronik & biomedicin. Bolaget har huvudkontor i Lund.

Antal ägare av Obducat PREF B på Avanza och Nordnet:
390 st

Noterad på:
NGM

Utdelning

Obducat PREF B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Obducat PREF B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Obducat PREF B

Besök bolagets hemsida

Obducat PREF B på Avanza – se aktiekurs idag

Obducat PREF B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Obducat PREF B.

Obducat PREF B hos Nordnet

Obducat PREF B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Obducat PREF B.

v13

Lämna en kommentar