Northern CapSek Ventures aktie – information och data om aktien

Northern CapSek Ventures är ett investmentbolag. Bolaget investerar, förvaltar och vidareutvecklar potentiella tillväxtbolag runtom den nordiska marknaden. Bolaget investerar i ett flertal branscher med störst inriktning mot IT-sektorn och bolag med skalbara affärsmodeller. Innehaven är både noterade och onoterade, och en stor del av affärsverksamheten är fokuserad mot digitalisering och Artificial Intelligence (AI). Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Antal ägare av Northern CapSek Ventures på Avanza och Nordnet:
689 st

Noterad på:
Nordic SME Nordic SME Sweden

Utdelning

Northern CapSek Ventures har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Northern CapSek Ventures

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Northern CapSek Ventures

Besök bolagets hemsida

Northern CapSek Ventures på Avanza – se aktiekurs idag

Northern CapSek Ventures går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Northern CapSek Ventures.

Northern CapSek Ventures hos Nordnet

Northern CapSek Ventures går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Northern CapSek Ventures.

v13

Lämna en kommentar