Northbaze Group aktie – information och data om aktien

Northbaze Group är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar och säljer i huvudsak mobila tillbehör för egna varumärken men även under kunders egna märken. Utöver mobila tillbehör tillhandahåller bolaget produkter inom bland annat ljud och IT. Utöver verksamheten med de egna varumärkena JAYS, Copter, Kavaj och Krusell drivs en förvärvsdriven strategi där bolaget förvärvar nya bolag till gruppen. Northbaze Group grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Antal ägare av Northbaze Group på Avanza och Nordnet:
1050 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Northbaze Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Northbaze Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Northbaze Group

Besök bolagets hemsida

Northbaze Group på Avanza – se aktiekurs idag

Northbaze Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Northbaze Group.

Northbaze Group hos Nordnet

Northbaze Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Northbaze Group.

v13

Lämna en kommentar