Nordic Asia Investment 1987 B – information och data om aktien

Nordic Asia Investment Group 1987 är ett svenskt investmentbolag med fokus på investeringa primärt i kinesiska börsnoterade bolag som fokuserar på inhemsk konsumtion. Bolagets affärsidé bygger på att tillämpa en investeringsmodell för långsiktigt ägande av noterade bolag med fokus på den kinesiska konsumentmarknaden. Bolaget investerar i börsnoterade företag som är noterade i Shanghai, Shenzhen, Hong Kong och USA. Nordic Asia Investment Group 1987 har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Nordic Asia Investment 1987 B på Avanza och Nordnet:
2452 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Nordic Asia Investment 1987 B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Nordic Asia Investment 1987 B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Nordic Asia Investment 1987 B

Besök bolagets hemsida

Nordic Asia Investment 1987 B på Avanza – se aktiekurs idag

Nordic Asia Investment 1987 B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nordic Asia Investment 1987 B.

Nordic Asia Investment 1987 B hos Nordnet

Nordic Asia Investment 1987 B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nordic Asia Investment 1987 B.

v12

Lämna en kommentar