NextCell Pharma aktie – information och data om aktien

NextCell Pharma innehar verksamhet inom hälsovårdssektorn. Idag sker utveckling av stamcellsprodukter som huvudsakligen används vid behandling av autoimmun diabetes och vid njurtransplantation. En stor del av arbetet består av stamcellsforskning där bolaget för närvarande utvecklar läkemedelskandidater som skall underlätta och öka acceptansen vid organtransplantation. Utöver innehar bolaget en stamcellsbank. Bolaget etablerades 2014 och har sitt huvudkontor i Huddinge.

Antal ägare av NextCell Pharma på Avanza och Nordnet:
3795 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

NextCell Pharma har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för NextCell Pharma

Vi har inga registrerade köprekommendationer för NextCell Pharma

Besök bolagets hemsida

NextCell Pharma på Avanza – se aktiekurs idag

NextCell Pharma går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för NextCell Pharma.

NextCell Pharma hos Nordnet

NextCell Pharma går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för NextCell Pharma.

v13

Lämna en kommentar