Nexam Chemical Holding – information och data om aktien

Nexam Chemical är verksamma inom forsknings- och tillverkningsindustrin. Bolagets produkter används inom plastindustrin för att tillverka material som är anpassade för krävande miljöer. Produkterna som man utvecklar och erbjuder är tillsatser som ger slutprodukterna önskade egenskaper och som möjliggör återvinning av plasten. Kunder återfinns inom exempelvis vindkraft, flyg- och återvinningsindustri. Huvudkontoret ligger i Lomma.

Antal ägare av Nexam Chemical Holding på Avanza och Nordnet:
3228 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Nexam Chemical Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Nexam Chemical Holding

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Nexam Chemical Holding

Besök bolagets hemsida

Nexam Chemical Holding på Avanza – se aktiekurs idag

Nexam Chemical Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nexam Chemical Holding.

Nexam Chemical Holding hos Nordnet

Nexam Chemical Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nexam Chemical Holding.

v12