Nanologica – information och data om aktien

Nanologica är ett bioteknikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer nanoporösa silikapartiklar för tillämpningar inom life science. Bolaget har två affärsområden: dels kromatografi som är en analys- och reningsteknik inom läkemedelsindustrin där bolagets produkter används vid rening av exempelvis insulin, dels drug development där bolaget utvecklar en inhalationsplattform för att leverera läkemedel lokalt i lungan. Nanologica grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Södertälje.

Antal ägare av Nanologica på Avanza och Nordnet:
2057 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Nanologica har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Nanologica

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Nanologica

Besök bolagets hemsida

Nanologica på Avanza – se aktiekurs idag

Nanologica går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nanologica.

Nanologica hos Nordnet

Nanologica går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nanologica.

v12

Lämna en kommentar