Nanoform Finland Oyj – information och data om aktien

Nanoform Finland är verksamt inom medicinteknik. Bolaget är specialiserat inom forskning och utveckling av tekniska produkter som används för att skapa nanopartiklar i läkemedel. Tekniken används som komplement i produktionsprocessen och används för behandling av sjukdomar som ALS och Alzheimers. Kunderna består av aktörer inom den globala läkemedelsindustrin. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret i Helsingfors.

Antal ägare av Nanoform Finland Oyj på Avanza och Nordnet:
933 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Nanoform Finland Oyj har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Nanoform Finland Oyj

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Nanoform Finland Oyj

Besök bolagets hemsida

Nanoform Finland Oyj på Avanza – se aktiekurs idag

Nanoform Finland Oyj går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nanoform Finland Oyj.

Nanoform Finland Oyj hos Nordnet

Nanoform Finland Oyj går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Nanoform Finland Oyj.

v12

Lämna en kommentar