Mavshack – information och data om aktien

Mavshack är ett globalt mjukvarubolag som är specialiserat på streaming. Mavshacks primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshack grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Mavshack på Avanza och Nordnet:
5148 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Mavshack har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Mavshack

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Mavshack

Besök bolagets hemsida

Mavshack på Avanza – se aktiekurs idag

Mavshack går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mavshack.

Mavshack hos Nordnet

Mavshack går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mavshack.

v12

Lämna en kommentar