Mashup Ireland aktie – information och data om aktien

Mashup Ireland har en rad kommersiella intressen inom återvinnings-, avfalls-, teknik-, fastighets- och förnybara projekt, som befinner sig i olika utvecklingsstadier och alla fokuserade inom Irland. Bolaget är specialiserat inom utveckling av avfallshantering. Verksamheten drivs via flertal affärsområden med fokus på avfallsinsamling samt avlämning. Hantering av hushållsavfall, kommersiellt avfall, samt bortforslande av grovsopor, är en del av bolagets verksamhet.

Antal ägare av Mashup Ireland på Avanza och Nordnet:
550 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Mashup Ireland har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Mashup Ireland

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Mashup Ireland

Besök bolagets hemsida

Mashup Ireland på Avanza – se aktiekurs idag

Mashup Ireland går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mashup Ireland.

Mashup Ireland hos Nordnet

Mashup Ireland går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mashup Ireland.

v13

Lämna en kommentar