Maha Energy – information och data om aktien

Maha Energy är verksamt inom olje- och gassektorn. Bolaget är en leverantör av ingenjörstjänster. Tjänsterna som bolaget levererar inkluderar huvudsakligen prospekteringsteknologi som används för att utvinna olja i olika fält. Visionen är att utgå ifrån befintliga oljefält och utveckla dessa med specialistkompetens inom återvinning av kolväte, som i industriella termer benämns för Enhanced Oil Recovery (EOR). Verksamhet innehas på global nivå. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Maha Energy på Avanza och Nordnet:
8387 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Maha Energy har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Maha Energy

Sparebank 1 Markets sänker riktkursen för Maha Energy till 15 kronor (18), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

Maha Energy på Avanza – se aktiekurs idag

Maha Energy går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Maha Energy.

Maha Energy hos Nordnet

Maha Energy går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Maha Energy.

v12

Lämna en kommentar