Mackmyra Svensk Whisky B aktie – information och data om aktien

Mackmyra Svensk Whisky grundades 1999 och är Sveriges första maltwhiskytillverkare. Verksamheten bedrivs med tillverkning i Mackmyra Destilleri utanför Gävle, mognadslagring i Bodås, Fjäderholmen, Häckeberga och Smögen, buteljering och maltrökning i Rommehed utanför Borlänge, samt vid marknadskontoret i Stockholm. Mackmyras vision är att vara det naturliga valet för nya whiskyupplevelser. Huvudkontoret ligger i Gävle.

Antal ägare av Mackmyra Svensk Whisky B på Avanza och Nordnet:
4996 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Mackmyra Svensk Whisky B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Mackmyra Svensk Whisky B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Mackmyra Svensk Whisky B

Besök bolagets hemsida

Mackmyra Svensk Whisky B på Avanza – se aktiekurs idag

Mackmyra Svensk Whisky B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mackmyra Svensk Whisky B.

Mackmyra Svensk Whisky B hos Nordnet

Mackmyra Svensk Whisky B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Mackmyra Svensk Whisky B.

v13

Lämna en kommentar