M.O.B.A. Network – information och data om aktien

M.O.B.A Network förvärvar, utvecklar och driver gaming communities på den globala marknaden för gamers och e-sportare. Bolaget äger ett nätverk av webbaserade gaming communities, så som MOBAfire.com och ResetEra.com, samt YouTube-nätverket Union For Gamers (UFG). Affärsområdena består av annonsförsäljning på bolagets hemsidor och videoförsäljning via YouTube-nätverket. Verksamheten drivs via det svenska moderbolaget samt flertalet dotterbolag med säte i Nordamerika.

Antal ägare av M.O.B.A. Network på Avanza och Nordnet:
413 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

M.O.B.A. Network har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för M.O.B.A. Network

Vi har inga registrerade köprekommendationer för M.O.B.A. Network

Besök bolagets hemsida

M.O.B.A. Network på Avanza – se aktiekurs idag

M.O.B.A. Network går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för M.O.B.A. Network.

M.O.B.A. Network hos Nordnet

M.O.B.A. Network går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för M.O.B.A. Network.

v12

Lämna en kommentar