Lipigon Pharmaceuticals – information och data om aktien

Lipigon Pharmaceuticals är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av diverse läkemedelskandidater. Produktportföljen är bred och inkluderar läkemedel för sällsynta sjukdomar där det idag finns bristande behandling för. Detta är främst behandlingar för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter, s.k. lipidrelaterade sjukdomar. Utöver huvudverksamheten erbjuds även service och tillhörande kringtjänster. Verksamheten drivs globalt med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Umeå.

Antal ägare av Lipigon Pharmaceuticals på Avanza och Nordnet:
1416 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Lipigon Pharmaceuticals har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Lipigon Pharmaceuticals

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Lipigon Pharmaceuticals

Besök bolagets hemsida

Lipigon Pharmaceuticals på Avanza – se aktiekurs idag

Lipigon Pharmaceuticals går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lipigon Pharmaceuticals.

Lipigon Pharmaceuticals hos Nordnet

Lipigon Pharmaceuticals går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lipigon Pharmaceuticals.

v12