Lifeclean International aktie – information och data om aktien

LifeClean International är verksamt inom kemiindustrin. Bolaget är en producent av desinfektionslösningar. Exempel på produkter inkluderar desinfektion för eliminering av svamp, biofilmer, bakterier och virus. Produkterna används inom en rad olika omgivningar som exempelvis offentlig sektor, sjukhus samt bland kommersiella lokaler och restauranger. Kunderna består huvudsakligen av företag och organisationer. Störst närvaro återfinns inom den nordiska marknaden.

Antal ägare av Lifeclean International på Avanza och Nordnet:
2438 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Lifeclean International har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Lifeclean International

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Lifeclean International

Besök bolagets hemsida

Lifeclean International på Avanza – se aktiekurs idag

Lifeclean International går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lifeclean International.

Lifeclean International hos Nordnet

Lifeclean International går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lifeclean International.

v13

Lämna en kommentar