Learning 2 Sleep L2S – information och data om aktien

Learning 2 Sleep är en digital sömnklinik. Affärsidén är att erbjuda en evidensbaserad KBT-behandling för vård av sömnproblem oavsett geografisk plats. Detta möjliggörs genom bolagets mobilapplikation där privatpersoner kopplas ihop med legitimerade psykologer i det mobila gränssnittet. Bolaget är för närvarande verksamt på den svenska marknaden. Kunderna består av både privatpersoner och företag. Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö.

Antal ägare av Learning 2 Sleep L2S på Avanza och Nordnet:
434 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Learning 2 Sleep L2S har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Learning 2 Sleep L2S

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Learning 2 Sleep L2S

Besök bolagets hemsida

Learning 2 Sleep L2S på Avanza – se aktiekurs idag

Learning 2 Sleep L2S går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Learning 2 Sleep L2S.

Learning 2 Sleep L2S hos Nordnet

Learning 2 Sleep L2S går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Learning 2 Sleep L2S.

v12

Lämna en kommentar